Sváteční chléb – varianta II

Sváteční chléb.

Jedná se o druhou variantu téhož receptu. Sice tento chléb není maximálně zdravý jako jeho první  varianta (obzvláště z celozrnných mouk), ale jeho chuť je ještě lepší, chléb je luxusnější, více nadýchanější – větší bubliny, což ostatně vyplývá z jeho složení mouky.

Postup je zcela totožný jako u hlavního receptu, jen složení mouky u suché směsi je jiné:

A tady je výsledek:

06122015427

06122015436

Jedna myšlenka na “Sváteční chléb – varianta II”

  1. Dobrý den,
    dokonalý průvodce pečením kváskového chleba. Vše bezvadně funguje. S podobným jsem se ještě nesetkala.
    Děkuji Vám a doporučuji všem kteří začínají péct.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *